Салма Хайек предпочете да изпрати тази необичайната година на плаж,

...
Салма Хайек предпочете да изпрати тази необичайната година на плаж,
Коментари Харесай

Горещата Салма Хайек изпрати годината по бански

Салма Хайек избра да изпрати тази необикновената година на плаж, облян от ярките лъчи на жаркото слънце. Преди ден актрисата показа с почитателите си в Instagram, че е изпълнена с благодарност, поради обстоятелството, че след сложните месеци, наситени с неустановеност и тествания, може да се наслаждения на отмора, отвела я надалеч от хаоса, породен от разразилата се в световен мащаб пандемия.

" Последните дни на 2020-а. Никога не съм била по-благодарна, че съм здрава и по този начин близо до природата ", написа тя в обществената мрежа към изложба от 2 фотоси, показващи я на екзотично крайбрежие.

От обявата ѝ, събрала все още над 1 милион лайкове, излиза наяве, че звездата от " Десперадо " не е в Калифорния, където се намира нейния дом. На изображенията брюнетката с гореща кръв за следващ път изкушава феновете, демонстрирайки своята прелестна фигура и женствени извивки по виолетов бански костюм от две елементи, разкриващ обилните ѝ форми, към които никой не може да остане апатичен. Завършвайки визията си, тя се е спряла на лек плажен халат на флорални претекстове, стигащ до коленете ѝ, чиито дълги ръкави са запретнати нагоре, който е комбинирала с плетено бомбе на марката " Fedora " и чифт тъмни очила.

54-годишната мексиканка не показва коя тъкмо е дестинацията, на която е решила да прекара новогодишната си почивка, само че тропическото място несъмнено наподобява като парченце от самия парадайс, слязло на Земята. На фона се вижда бял хамак, завързан на две от редящите се в близост палмови дръвчета, който дава чудесна панорама към безкрайния небосвод на естествения басейн, ширнал се зад тила на брюнетката.

Ден, преди да се отдаде на отмора, Салма сподели на почитателите си в обществената мрежа, че е била на посетители със брачна половинка си на неговото семейство.

" Вечеря при свекърва ми, това постоянно е грандиозно прекарване ", гласи посланието ѝ към изображение, на което театралничи до майката на милиардера Франсоа-Анри Пино.

Очевидно холивудската звезда е прекарала светлите празници във Франция - родината на мъжа ѝ, защото преди седмица е сложила името на страна като хаштаг към друга снимка, на която се вижда маса, отрупана с френски кроасани, до запалена камина. А по-рано тя качи във виртуалното пространство фотография от разходката си в Лондон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР