Салма Хайек е прекрасна дама в червено, пише People, а

...
Салма Хайек е прекрасна дама в червено, пише People, а
Коментари Харесай

Корсетът на Салма Хайек преля на наградите на GQ за Мъже на годината

Салма Хайек е прелестна дама в алено, написа " People ", а английската преса отбелязва, че е откраднала вниманието по аления килим на премиите " Мъже на годината 2022 " на списание " GQ " в Лондон.

За събитието Хайек се беше издокарала в алена рокля на Вивиан Уестууд от креп сатен, а корсетът ѝ,  напряко преливаше от красивите ѝ щедри форми.

56-годишната актриса беше с обеци от розови и сини скъпоценни камъни във формата на цветя и черни сатенени обувки на платформа.

Косата на Хайек беше разпусната и разграничена на път по средата, а гримът ѝ беше опушени черни очи и семпло оцветени устни.

Актьорите Лий Чон Джей, Сидни Суини и Андрю Гарфийлд, капитанът на британския футболен тим Лия Уилямсън и рапърът Стормзи бяха измежду отличените. Лия Уилямсън се трансформира в лице на женския футбол в Англия. Списанието чества 30 имена от региона на шоубизнеса, културата и спорта на 25-то си издание. Тази година за първи път се организира като специфична вечеря.  

По същото време излезе и филмов откъс на " Професия: Стриптийзьор 3 ", третата част за вълшебния Майк, в който героят на Чанинг Тейтъм прави стриптийз на героинята на Салма Хайек. Танцът в последна сметка ги води в спалнята. У нас ще бъде в кината от 10 февруари 2023 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР