Сали Нюджънт е похвален за това, че е направил на

...
Сали Нюджънт е похвален за това, че е направил на
Коментари Харесай

Кореспондентът на BBC Breakfast Сали Нюджънт е похвален за това, че е „набил на шиш“ Виктория Аткинс в пламтящия спор за зъболекарите на NHS

Сали Нюджънт е окуражителен за това, че е „ направил на шиш “ държавния секретар по опазването на здравето и обществените грижи.

По време на предаването на BBC Breakfast в сряда сутринта към водещите Сали и Бен Томпсън се причисли консервативната депутатка Виктория Аткинс. Тя се появи в програмата, с цел да разиска проектите на държавното управление към рецесията в денталната помощ на NHS. Нещата обаче бързо се нажежиха, защото Сали и Виктория изпаднаха в яростен спор.

Министърът на опазването на здравето стартира с пояснение на новия проект за възобновяване на зъбите, където сподели: „ От момента, в който някой е в корема на майка си, ние предлагаме помощ за бременни майки, чак до зрелост, с цел да подсигуряваме ние оказваме помощ на децата да стартират вярно живота си. Помощ в детски ясли и фамилни центрове, чак до увеличение на наградите, които плащаме на зъболекарите, с цел да одобряват нови пациенти по контракти с NHS. "

Тя добави: „ Много съм уверена, че посредством този нов проект ние ще предоставим дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР