Сали Бериша, бившият президент и премиер на Албания и бивш

...
Сали Бериша, бившият президент и премиер на Албания и бивш
Коментари Харесай

Призив за революция в Албания

Сали Бериша, някогашният президент и министър председател на Албания и някогашен ръководител на опозиционната Демократическа партия направи оценката, че страната е на кръстопът и единственото решение е " гражданска гражданска война за събаряне от власт на премиера Еди Рама ", съобщи организация МИА.

В профила си във Фейсбук Бериша прикани държавното управление да бъде свалено " в този момент или в никакъв случай ". " Сега или в никакъв случай, би трябвало да изгоним Едвин Рама! Този антиалбанец, нарушител, човек без татковина, който за креслото е подготвен да направи всичко: да продаде морето, земята, да одобри стотици тогавашни терористи от Ислямска страна в Албания, да изгони от Албания бъдещето й, младежите й ", написа Бериша.



Той приказва за предвижданията за създаване на бежански лагер в Албания, в който да бъдат признати 600 000 бежанци, за опциите за начало на договаряния с Европейски Съюз, държанието към опозицията в Народното събрание и промените в правораздаването, при което насочи рецензии към посланиците на Съединени американски щати и Европейски Съюз, че са " сътрудници на Рама, с цел да държи системата като пленник ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР