Съквартирантите водеха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтересува

...
Съквартирантите водеха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтересува
Коментари Харесай

Ваня Костова превъртя във ВИП Брадър, иска да умира

Съквартирантите водеха любопитен диалог за българските обичаи. Роузи се поинтересува повече за това какво се прави на Спасовден на дамите, които все не могат да забременеят, написа Блиц.

Реплика на Петко обаче подразни грубо Ваня, тъй като певицата си направи асоциация с предходна подигравка - а точно, че е приютила Кулагин в леглото си преди време.

Тя стартира да изяснява какъв брой унизена е била, по какъв начин е била пред това да отиде на оня свят в болничното заведение и е можело да почине поради него, а в този момент, получава извънредно отношение и от предприемачът.

" От твоите смешки си споделям " Да бях умряла ". Много тежко ги претърпявам ", отсече тя в прям диалог с него

" Недей да търсиш под вола теле. Нашият диалог не беше за теб. Нямаше общо с Кулагин ", пък се отбрани Петко. 
 



Мира Добрева също се намеси, пробвайки се да успокои певицата, твърдейки я, че предприемачът не е целял да я обиди, а просто я е загатнал в диалога на смешка. 

" За мен тази смешка е толкоз солена, че аз си споделям " Да бях умряла ". Веднъж да се пошегуваш е смешно, само че 10 пъти.. става към този момент ужасно ", отвърна Костова. 

" В момента буташ нещата към някъде, накъдето изобщо не съм си помислял. Кулагин го няма, дето го тормозеше, в този момент пък мен. Виждам, че не съжаляваш, че ми приказваш по този начин. За мен няма проблем, само че не си права. Пред толкоз хора не можеш да правиш такива мощни изказвания. Не си права, споделям ти. Говорим просто на разнообразни езици с теб ", съобщи Петко и пое към двора, с цел да разяснява обстановката и с останалите от Къщата.

След като Мира обаче бе взела присъединяване в разногласието на страната на Петко, тя в този момент стана неприятна за певицата. Докачливата Добрева обаче също подвигна гарда е след неуважение от Костова на вечеря отсече по неин адрес: " Тя е една злобна, нападателна старица! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР