Съкрушеният дядо на тийнейджър, намушкан до смърт в навечерието на

...
Съкрушеният дядо на тийнейджър, намушкан до смърт в навечерието на
Коментари Харесай

Хари Питман: Тийнейджър, убит в навечерието на Нова година, `може да е бил набелязан заради ръста`

Съкрушеният дядо на младеж, намушкан до гибел в навечерието на Нова година, споделя, че може да е бил набелязан поради растежа си.

16-годишният Хари Питман умря на хълма Примроуз в Северен Лондон, където десетки хиляди се готвеха да посрещнат Новата година. 59-годишният Филип Уулвъридж сподели, че неговият внук от 6 фута 3 инча е „ безсрамно момче “ с „ ярка рижава коса, която носеше като знак на достойнството “.

По-рано през днешния ден десетки хора участваха на бдение за Хари, който беше разказан като " мъдро и обещаващо " момче. Свидетели споделиха, че огромни тълпи, в това число фамилии с деца, са се събрали, с цел да гледат фойерверките, когато избухна „ безсмисленото “ принуждение.

Около стотина души - в това число майката, братът и сестрата на Хари - се събраха в Downhills Park с цел да засвидетелстват своята респект към младежа, с доста хора, носещи цветя и балони.

Г-н Woolveridge сподели пред The ​​Sun: „ Не мога да опиша какъв брой сме опустошени като семейство. Продължаването напред ще бъде бав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР