Съкрушеният Адам Джемили призна, че четвъртото място на 200 метра

...
Съкрушеният Адам Джемили призна, че четвъртото място на 200 метра
Коментари Харесай

Джемили: Четвъртото място е като 16-ото, след като не си на подиума

Съкрушеният Адам Джемили призна, че четвъртото място на 200 метра на Световното състезание по лека атлетика в Доха е било даже по-болезноно от четвъртата позиция на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. 25-годишният английски спринтьор, който чества рожден ден в неделя, финишира четвърти във финала през вчерашния ден с 20.03 секунди.

Джемили беше лидер при излизането на правата и последователно беше изпреварен от Ноа Лайлс (САЩ) с 19.83 секунди, Андре де Грас (Канада) с 19.95 секунди и от Алекс Киньонес (Еквадор) с 19.98 секунди.

“Същото е, даже може би се усещам по-зле от Рио, тъй като тогава бях след травми. Дори не бягах под 20 секунди, беше толкоз зле. Четвъртото място е като осмото, като 16-ото. След като не си на подиума, какво значение има?  Бягах като дилетант, не мога да допускам. Бях толкоз близо, това беше добър късмет. Съжалявам, усещам, че разочаровах толкоз доста хора. Толкова доста хора ми изпратиха известия. Имах медала в ръцете си и ми се изплъзна”, сподели разочарованият Джемили, който не съумя да сдържи сълзите си и се разплака след четвъртото място в Доха.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР