“Съкрушени и травмирани сме от жестокото нападение срещу съпруга ѝ

...
“Съкрушени и травмирани сме от жестокото нападение срещу съпруга ѝ
Коментари Харесай

Нанси Пелоси за жестокото нападение над съпруга й: Съкрушени и травмирани сме

“Съкрушени и травмирани сме ” от жестокото нахлуване против брачна половинка ѝ в дома им в Калифорния, съобщи ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси.

“Децата ни, внуците ни и аз сме съкрушени и травмирани от животозастрашаващото нахлуване ”, съобщи Пелоси за случая в писмо, оповестено в Twitter.

“Благодарни сме за бързата реакция на правоохранителните органи и службите за незабавна помощ, както и за животоспасяващата здравна помощ, която той получава ”, сподели тя в първия си коментар за нападението.

82-годишният Пол Пелоси – който е претърпял интервенция и се възвръща в болница – е бил самичък у дома, тъй като брачната половинка му е работила във Вашингтон.

“Състоянието му продължава да се усъвършенства ”, се споделя в писмото на Пелоси.

Полицията в Сан Франциско заяви, че служителите на реда са разкрили нападателя в дома на двойката малко преди 2:30 ч. (09:30 ч. по Гринуич), където той и Пол Пелоси се борили с чук.

“Заподозреният издърпа чука от господин Пелоси и го атакува грубо с него ”, съобщи пред кореспонденти началникът на полицията в Сан Франциско Бил Скот, който по-късно сподели, че Пол Пелоси е бил ударен най-малко един път.

Полицията разпознава нападателя като 42-годишния Дейвид Депапе, като Скот съобщи, че Депапе ще бъде упрекнат в опит за ликвидиране, нахлуване със смъртоносно оръжие, кражба с щурм и други закононарушения.

“Това не беше инцидентен акт ”, сподели Скот. “Това беше съзнателно и е неверно. ”

Заподозреният “поиска да се конфронтира с мен и брутално атакува брачна половинка ми Пол ”, съобщи Пелоси – която е втора по ред за президентския пост – в съботното си писмо.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР