Съкрушен съм от смъртта на един от най-скъпите ми приятели“,

...
Съкрушен съм от смъртта на един от най-скъпите ми приятели“,
Коментари Харесай

Почина съоснователят на Microsoft Пол Алън

„ Съкрушен съм от гибелта на един от най-скъпите ми другари “, съобщи Бил Гейтс

Пол Алън бе „ спокоен и твърдоглав “ човек, който трансформира света, по думите на Сатя Надела – CEO на Microsoft

Пол Алън – съоснователят на Microsoft, който в миналото убеди съученика си Бил Гейтс да се откаже от ученето в Харвард, с цел да сложат дружно началото на най-известната софтуерна компания в света. Алън умря в понеделник на 65-годишна възраст, заяви фамилията му.

Алън напусна Microsoft през 1983 година след спор с Гейтс, само че неговият дял от първичното партньорство му разреши да прекара остатъка от живота си – и да похарчи милиарди долари – по яхти, изкуство, рок музика, спортни тимове, научни проучвания и недвижими парцели.
още по тематиката
Алън е умрял от затруднения от „ неходжкинов лимфом “ – тип рак, заяви фамилията на Алън в изказване. В началото на октомври Алън разкри, че се лекува от този тип лимфом, от който е лекуван и през 2009 година През 80-те години Алън имаше „ среща “ и с „ лимфом на Ходжкин “.

„ Съкрушен съм от гибелта на един от най-старите и най-скъпи мои другари “, разяснява Бил Гейтс пред Ройтерс. Сегашният основен изпълнителен шеф на Microsoft Сатя Надела назова Алън „ спокоен и твърдоглав “ човек, който трансформира света.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР