Съкрушен баща изкрещя син мой“ на сцената на блок-кула в

...
Съкрушен баща изкрещя син мой“ на сцената на блок-кула в
Коментари Харесай

Човек чу да крещи „сине ми“, след като момче, на 6, падна до смъртта си от блок-кула, тъй като майка му „едва можеше да говори“

Съкрушен татко изкрещя „ наследник мой “ на сцената на блок-кула в Лондон където шестгодишно дете е паднало до гибелта си, сподели очевидец.

Момчето, наречено на локално име Алам Макиал, умря след рухване от 15-ия етаж на Jacobs House в Plaistow, Newham, рано сутринта четвъртък заран. Роднина на фамилията към този момент приказва, защото те остават в потрес след нещастието.

Мариан Хадафов сподели пред кореспонденти на мястото на случая в четвъртък, че нейният племенник е станал рано за учебно заведение, когато е паднал от кухнята. Пристигайки на мястото, с цел да утеши фамилията, тя сподели на MailOnline: „ Той беше станал преди родителите си и падна от кухненския прозорец.

„ Майка му беше написала имейли за прозорците и вратите на съвета пет пъти и сподели: „ това не е безвредно за децата ми “. Бащата на Акам крещеше за помощ, крещейки „ Синът ми, синът ми е мъртъв “. Г-жа Хадафоу сподели, че родителите са „ опустошени “ и „ в неприятно положение “, задавайки въпроса по какъв начин се е случило това.

Съседът Джей Джей Армстр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР