Съкровеното желание на всяка жена е винаги да бъде красива

...
Съкровеното желание на всяка жена е винаги да бъде красива
Коментари Харесай

5 навика, които състаряват и загрозяват жените

Съкровеното предпочитание на всяка жена е постоянно да бъде красива и в никакъв случай състарена. И въпреки доста дами да се стараят в тази посока, а други да имат страховит ген – и двата вида позволяват някои съществени неточности, които хем ги състаряват, хем някак загрозяват, написа woman.bg. Вижте кои са те и не ги допускайте в никакъв случай:
Бягството от цветните облекла
Много дами вършат грешката да се обличат като вдовици в печал и бягат от цветните облекла като демон от тамян. Това е голяма неточност, тъй като черното, може и да е елегантно, само че несъмнено състарява и придава прекомерна съвестност на женската визия. Младостта се крие в свежите цветове, не ги избягвайте!
Тежкият грим
Повечето суетни дами обожават да станат 1 час по-рано, с цел да се намажат хубаво с всичките си гримове и с помощта на това, когато излязат на открито, светът да каже „ Ах! “. Истината е, че тоновете макиаж в никакъв случай не са във ваша изгода, в случай че няма да се показвате по малкия екран, само че това е напълно обособена (и много сложна) тематика. Ако желаете да изглеждате, на колкото сте или даже по-млади, избягвайте дебелата черна очна линия, черния силует, който доста постоянно си вършиме върху долния клепач и стряскащото алено червило, в случай че не ви отива ужасно доста и това не е единственият акцент в грима ви. Залагайте на леките сенки, не използвайте декор дьо загар всеки ден и въобще – разглеждайте гримовете като алтернатива да подчертавате съвършенствата, а не да прикривате минусите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР