Съкратеното следствие имаше за цел да спести ресурс, да намали

...
Съкратеното следствие имаше за цел да спести ресурс, да намали
Коментари Харесай

Младен Маринов с подробности за барикадиралия се в ``Овча купел`` мъж

Съкратеното разследване имаше за цел да спести запас, да понижи следствието и да се придобие една по-бърза присъда. Трябва да има опция съда да преценя дали да се ползва съкратеното разследване. Сега тази мярка се постанова автоматизирано. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов в предаването “Неделята на Нова”.

“Не бих коментирал решение на български съд. Длъжността ми е такава”, сподели още той по тематиката за предварителното освобождение на килъра Джок Полфрийман.

“Полфрийман се намира в дома в Бусманци, тъй като няма документи. След като Австралия издаде документи той ще се прибере”, добави Министерство на вътрешните работи шефът.

"Киберсигурността изисква една непрекъсната грижда. Някой компании даже не са разбрали, че са изнудвани. Външни компании са казвали, ето ние можем да проникнем, плащайте си. Тези компании са мислели, че заплащат за отбрана, а не киберрекет ", разри вътрешният министър.

"Към момента не подхващаме дейности по навлизане в жилището на барикадиралия се в ''Овча купел'' мъж, защото няма данни той да заплашва непознат или личния си живот. Този човек е с душевен отклонения. Той разговаряше с околните си цяла нощ. Имаше диалози и психолог на Министерство на вътрешните работи. Към този миг не е изведен, сътрудниците се грижат той да не избяга от жилището си без да бъде забелязан ", приключи Младен Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР