Съкратеното съдебно следствие не се допуска при причиняване на смърт

...
Съкратеното съдебно следствие не се допуска при причиняване на смърт
Коментари Харесай

Каракачанов: Трябва да се върне смъртното наказание

Съкратеното правосъдно разследване не се позволява при причиняване на гибел или при пияно положение на причинителя. Това предложихме през 2016 година, само че не бе признато. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " вицепремиерът по защитата Красимир Каракачанов по отношение на наказването, което може да получи Северин - упрекнат за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.

Според Каракачанов опитите да се вършим на прекомерно демократични и толерантни не водят до нищо положително. " С тази съкратена процедура може да се получи оптимално наказване 30 години да вземем за пример и след 15 да се желае опрощение и нарушителят да излезе ", съобщи вицепремиерът.

" Аз мисля, че като има такива свиреп закононарушения, би трябвало да има смъртно наказване. Наясно съм обаче, че обществото няма да е според и няма да мине в Народното събрание ", сподели Каракачанов. " Във всички тези убийства виждаме, че става въпрос за хора, които са изпаднали от обществото. Те нормално към този момент са направили закононарушение. Тези хора няма да се оправят за 20 или 30 години. Тези хора би трябвало да получат пожизнен затвор без право на подмяна ", счита вицепремиерът. " Един изнасилвач и палач ще остане същия в пандиза. След първите 2-3 години ще прави същото с други пандизчии. Нека химическата кастрация да бъде разисквана с обществото ", сподели той, разяснявайки предложение на депутата Искрен Веселинов.

" Този юноша - Северин - счита, че има права, само че няма отговорности. Проблемът е, че гетоизираното общество не би трябвало да живее на гърба на страната. Тези хора лъжат обществената и здравната система - те събират по над 1000 лв. на месец. Те не живеят зле, само че живеят погрешно. Най-големият проблем е, че не са грамотни. Не са получили обикновени познания кое е положително и кое е неприятно. Редно е, като някой желае да получи нещо от страната, да направи нещо за нея ", сподели Каракачанов.

" Суданецът е карал без българска брошура в България. Кара нелегално автомобил. Все отново полицията си е свършила работата. Младен Маринов е същински експерт. Един ден по това ликвидиране в Русе ще излязат някакви детайлности. Аз не осъждам Маринов за едно ПТП, а за това по какъв начин е работил в други доста по-тежки обстановки. Аз мисля, че той единствено би трябвало да бъде поздравен за съответния случай с убийството ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. " Преди година и половина на едно кръстовище беше ударена и жена ми. Нормално реагира Сидеров, тъй като става въпрос за негов родственик, само че няма потребност от оставки сега ", сподели Каракачанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР