Съкратен съдебен процес ще поиска 21-годишната Габриела Медарова, която се

...
Съкратен съдебен процес ще поиска 21-годишната Габриела Медарова, която се
Коментари Харесай

Скандалната танцьорка и унищожителка на коли Габриела признала всичко! Пускат я с условна присъда?

Съкратен правосъден развой ще изиска 21-годишната Габриела Медарова, която се прочу, откакто пияна и надрусана помля 10 коли в Пловдив, а месец по-късно разруши носа на студентка. Двете каузи са обединени в едно, а против Габриела има 4 обвинявания - за шофиране в пияно положение и каране на кола след приложимост на дрога,за нанасяне на обилни материални вреди и за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

“Довереничката ми ще се признае за отговорна и по четирите. Очаквам условна присъда, защото тя е с чисто досие ", съобщи адвокатът й Орлин Търновалийски. Той добавя, че по смисъла на закона осъществените от Габриела закононарушения не са тежки. Най-голямо наказване - от 1 до 3 година отнемане от независимост, се планува за шофиране след приложимост на алкохол или на опиати, пише 24 часа.

Бившата танцьорка в нощен клуб към момента е в ареста. Според проверяващите оптималният двумесечен период, в който може да остане под ключ, изтича на 22 юли. Защитникът й обаче твърди, че би трябвало да излезе на 14-и, и е пуснал молба в прокуратурата за освобождението й. 

“Габриела има 8 дни полицейско и прокурорско задържане. Явно проверяващите не са ги приспаднали ", уточни Търновалийски. По думите му двумесечният арест на Медарова е бил прекомерна мярка. Семейството й също считало по този начин.

“Дъщеря ни ли е най-опасният нарушител, че я държат толкоз време ", питали родителите. Бащата е шеф на склад, а майката работи в лаборатория.

“Те споделят, че Габриела би трябвало да понесе отговорност за осъщественото, само че не и да бъде измъчвана с дълъг престой зад решетките ", изяснява юрист Търновалийски.

Семейството надали е подозирало, че по-голямата от двете им дъщери ще добие такава печална популярност. Като ученичка Габриела упражнявала при Ива Пранджева и специалистите й предричали блестяща кариера на атлетка. Впоследствие обаче Медарова се отказала от тренировки. Кандидатствала маркетинг в ПУ “Паисий Хилендарски " и я приели.

Първокурсничката се хванала да танцува в нощен клуб. По думите на юриста - с цел да си изкара някой лев и да помогне на родителите си в издръжката й. Не била на трудов контракт, а на хонорар. На присъединяване вземала 100 лева

“Заради това танцуване бе разпъната на кръст от медиите. Имаше и други подмятания ", възмути се Търновалийски, откакто фотоси на Габриела в провокационен театрален костюм обиколиха обществените мрежи.

По думите на юриста й на делото тя има намерение да признае, че е налетяла на студентката по хулигански подбуди. Ще одобри и обстоятелствата, събрани по случая с помлените коли.

Така има късмет процесът да завърши в един ден и да получи условна присъда, понижена с една трета поради съкратения ред на правосъдното разследване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР