Съкратен процес поиска Катя Лерца, която на 13 май тази

...
Съкратен процес поиска Катя Лерца, която на 13 май тази
Коментари Харесай

Катя Лерца признава, че е убила полицая, но не била виновна

Съкратен развой изиска Катя Лерца, която на 13 май тази година прегази и умъртви катаджията Делян Палазов.

Днес бе извършено разпоредително съвещание и стана ясно, че по избор на двете страни делото ще бъде гледано по реда на съкратеното правосъдно разследване. Преди няколко дни юристът на обвинената Катя Лерца е внесъл молба за преустановяване на наказателното произвеждане, само че след това в правосъдна зала юрист Димитър Марковски я отдръпна, заяви "Трафикнюз ".

„ Катя Лерца признава обстоятелствата, само че не и вина”, бе обяснението на юриста след приключването на делото. Каквото и да значи това. Съпругата на убития Палазов и двамата му родители бяха конституирани като частни обвинители, само че обявиха че няма да предявяват цивилен искове по време на делото.

Лерца отхвърли коментар и напусна безмълвна правосъдната зала. Делото бе отсрочено, защото тя категорично упорства да бъде защитавана от юрист Марин Марковски, който обаче през днешния ден е зает със отбраната на премиера Бойко Борисов, който има дело с депутата Елена Йончева.

„ Тази жена не изпитва никакво възприятие за виновност! Погледнете по какъв начин се държи. Тя си живее напълно естествен живот, а Деян е мъртъв. Децата непрестанно питат къде е, брачната половинка му е унищожена, а на нея явно не и пука. Надявам се да получи тежка присъда”, разяснява лелята на Делка Палазова.

Това обаче надали ще се случи, защото съгласно Наказателно-процесуален кодекс случаите, когато подсъдимият признае виновността си и делото се води по съкратената процедура наказването автоматизирано се понижава с 1/3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР