Сакраменто победи със 135:106 шампиона в НБА Денвър. Александър Везенков

...
Сакраменто победи със 135:106 шампиона в НБА Денвър. Александър Везенков
Коментари Харесай

Сакраменто срази шампиона с помощ от Везенков

Сакраменто победи със 135:106 първенеца в НБА " Денвър ". Александър Везенков игра близо 16 минути за триумфа, като приключи с 6 точки, 1 асистенция и 1 открадната топка. Той вкара два от седемте си опита за пукотевица, като и двата бяха от тройката.

Първата четвърт беше равностойна, като Везенков влезе в игра в края ѝ. Българинът остана на игрището при започване на втората, когато осъществя втората си тройка. Към края на частта " Сакраменто " натрупа задатък. След почивката " кралете " продължаваха да имат преимущество и усилиха разликата. Везенков влезе още веднъж в края на третата част и остана при започване на четвъртата.

Най-резултатен за триумфа на " Сакраменто " с 23 точки беше Малик Монк. Домантас Сабонис направи следващия си " трипъл-дабъл ", като приключи със 17 точки, 17 битки и 10 асистенции. Кийгън Мъри също добави 17 точки. За " Денвър " Никола Йокич приключи с 23 точки, 8 битки и 7 асистенции.

С триумфа " Сакраменто " се изкачи на шесто място в Западната конференция на НБА, като има 30 победи и 21 загуби. " Денвър " е на четвърто място с 36-17.

Следващият мач на " Сакраменто " е против " Оклахома " в неделя.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР