Сакраменто Кингс спечели по категоричен начин последния си мач от

...
Сакраменто Кингс спечели по категоричен начин последния си мач от
Коментари Харесай

Везенков игра при категоричен успех на Сакраменто, но тимът не успя да се класира директно за плейофите

Сакраменто Кингс завоюва по безапелационен метод последния си мач от постоянния сезон в НБА. " Кралете " разрушиха Портланд Трейл Блейзърс със 121:82 (30:18, 35:19, 34:21, 22:24) в своята " Гълдън 1 Сентър ". Участие в мача взе и Александър Везенков, който записа малко над 10 минути на терена, като не съумя да означи от общо двете си стрелби от игра, само че се регистрира с една битка и една открадната топка.
Прочетете още
Този триумф обаче се оказа непълен за играчите на Майк Браун, с цел да се доберат до 8-ото място в Западната конференция и да създадат задачата си в плей-ин шампионата малко по-лесна. Отборът приключва на 9-ото място в крайното класиране след края на постоянния сезон и ще играе с Голдън Стейт Уориърс в борбата за място в плейофите.

Ди`Арън фокс бе най-резултатен в мача с 24 точки, като направи и 2 битки и 3 асистенции. Домантас Сабонис пък остана на косъм от трипъл-дабъл, само че записа следващия си дабъл-дабъл от 18 точки, 11 битки и 9 асистенции. харви Барнс пък приключи мача със 17 точки, 5 битки и 3 асистенции.

За гостите Далано Бантън вкара 17 точки, Дуоп Рийт бе с 14, а Тейз Мур приключи с 12.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР