Сакраменто Кингс победи Оклахома Сити Тъндърс с 128:123 в мач

...
Сакраменто Кингс победи Оклахома Сити Тъндърс с 128:123 в мач
Коментари Харесай

Сакраменто победи Оклахома, Везенков записа 10 минути

Сакраменто Кингс победи Оклахома Сити Тъндърс с 128:123 в мач от постоянния сезон на НБА. Александър Везенков записа 10 минути в игра, отбелязвайки 3 точки. Освен това той записа и 4 битки.

Везенков се появи в игра за първи път при оставащи 3 минути от първата четвърт. Българинът пропусна от тройката, а единствено след към две минути на паркета, той още веднъж седна на пейката. Първата част приключи с минимална преднина за " гръмотевиците " - 30:29.

Българската звезда стартира втората четвърт и остана на паркета към шест минути, в които се регистрира с две битки, само че също по този начин извърши и нарушаване. В даден миг от този интервал Сакраменто водеше с 10 точки, само че в последна сметка " кралете " влязоха в почивката с задатък от 6 при 59:53.

Сакраменто Кингс завърши третата част с 8 точки задатък при 100:92, а Александър Везенков не се появи на паркета. Българинът изигра още няколко минути в последната четвърт, като вкара тройка и добави още две битки към сметката си.

Най-резултатен в срещата бе баскетболистът на " гръмотевиците " - Шей Гилгъс-Александър с 43 точки. Ди'Аарън Фокс пък вкара 41 точки за " кралете ", а другата звезда на Сакраметно Сабонис записа " дабъл-дабъл " с 18 точки, 16 асистенции и 7 битки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР