Сакраменто Кингс победи драматично Орландо Меджик със 138:135 след продължение

...
Сакраменто Кингс победи драматично Орландо Меджик със 138:135 след продължение
Коментари Харесай

Сакраменто би, Везенков пак не игра

Сакраменто Кингс победи трагично Орландо Меджик със 138:135 след продължение в мач от НБА. Редовното време сред двата тима приключи 118:118.

Българският национал още веднъж остана на пейката. Той не беше пуснат в игра от треньора Майк Браун за втори следващ мач, откакто почива и при загубата от Шарлът. Везенков остана на пейката за трети път в последните четири мача. Той не игра и против Атланта на 30 декември.

Преди дуела Браун приказва за дребното благоприятни условия за Везенков напоследък. Той съобщи, че това е композиция от повече минути за титулярите и развой на акомодация за българина, който идва в НБА от Евролигата. „ Той играе по-малко в последно време, само че това не значи, че няма да играе в идващия мач. Саша е експерт и той е подготвен когато и да е “, сподели Браун.

Най-резултатен нощес беше Паоло Банчеро от Орландо, който приключи с 41 точки, 4 извоювани битки и 4 асистенции. Орландо записа и връх за франчайза от 25 тройки. Водещ изпълнител за Сакраменто беше Малик Монк с 34 точки. Кийгън Мъри и Домантас Сабонис помогната за триумфа надлежно с 25 и 22 точки. Сабонтас приключи и с 23 битки, като добави и 12 асистенции.

Тимът на Сакраменто е на пето място в класирането на Западната конференция с 20 победи и 13 загуби.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР