Сакраменто Кингс не успя да запише победа и в четвъртата

...
Сакраменто Кингс не успя да запише победа и в четвъртата
Коментари Харесай

Стеф Къри открадна победата от Везенков и компания

Сакраменто Кингс не съумя да запише победа и в четвъртата си контрола преди старта на сезона в НБА. " Кралете ", с Александър Везенков в състава си, позволиха трагична загуба със 115:116 от Голдън Стейт Уориърс. Успеха на домакините донесе суперзвездата Стеф Къри с тройка 6 секунди преди финалната сирена.

Сакраменто водеше с 89:76 точки преди последната четвърт, само че Голдън Стейт направи поврат и зарадва почитателите в " Оракъл Арина ". Водени от Къри, " воините " нанизаха 40 точки в заключителните 12 минути и реализираха четвърта победа в предсезонната подготовка.

Везенков не попадна в титулярната петица на Сакраменто, само че се появи в игра още в края на първата част. Най-полезният състезател в Евролигата престоя на паркета общо 12.35 минути. Той приключи срещата без точки, само че направи 5 битки и 1 асистенция, а към статистиката си добави и 1 блокирана пукотевица.

Бившият ас на Олимпиакос не съумя и при трите си опита от далечна отдалеченост. В един епизод от дуела старши треньорът на Сакраменто Майк Браун влезе на полето и стартира разпалено да му изяснява нещо, откакто отборът получи тройка от Гари Пейтън II.

Везенков записа минути във всяка от четирите елементи. Той беше доста деен на старта на последния интервал, когато хвана 2 битки и направи асистенция за Джавел МакГий. След това 28-годишното крило стреля два пъти от далечна отдалеченост, само че неопределено. Той беше сменен 7 минути преди края на мача при задатък на Сакраменто от 10 точки.

" Кралете " поддържаха преднината си до финалните секунди, когато Стеф Къри взе нещата в свои ръце. Кевин Хъртър пропусна един углавен удар и даде късмет на Голдън Стейт да изтръгне успеха. Къри не се поколеба и заби тройка в коша на гостите, а Ди`Аарън Фокс не можа да отговори със същото с финалната сирена.

Къри беше най-резултатен в мача с 30 точки. Звездата на Голдън Стейт добави 5 асистенции и 4 битки. За Сакраменто над всички беше Фокс с 25 точки, 3 завършващи подавания и 7 овладени топки.

Последната инспекция на Кингс е на следващия ден от 05:00 часа против Юта Джаз, а първият мач на отбора от постоянния сезон е против същия противник на 26 октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР