Сакраменто Кингс надви Денвър Нъгетс като домакин със 100:97 след

...
Сакраменто Кингс надви Денвър Нъгетс като домакин със 100:97 след
Коментари Харесай

Сакраменто шокира Денвър след страхотен обрат и продължение

Сакраменто Кингс надделя Денвър Нъгетс като хазаин със 100:97 след продължение и нанесе на “Златните буци” четвърто проваляне от началото на постоянния сезон в НБА. “Кралете” изоставаха със 17 точки след края на първото полувреме, само че в последните две елементи се подвигнаха на взлом и съумяха да се доберат до продължение, в което надвиха над противника си. Интересно за отбелязване е, че при последната офанзива на Денвър в постоянното време една от звездите на отбора Джамал мъри не съумя да насочи изстрел към коша, а същото се получи и в последните секунди на продължението, когато на Нъгетс им бе нужна тройка.

30 points for No. 40!@hbarnes comes up clutch to snap Denver's six-game winning streak pic.twitter.com/BMEFu05FyF
— Sacramento Kings (@SacramentoKings) December 1, 2019 Интересното е, че първият задатък на Кингс в мача пристигна чак в продължението. Домакините изгубиха първата четвърт със 17:27, като целият тим на Люк Уолтън вкара по-малко точки в тази част от гарда на Денвър гари Харис (18). Харис приключи с 25 точки.

18 points for Gary Harris!!#MileHighBasketball pic.twitter.com/xhckd8wzhP
— Denver Nuggets (@nuggets) November 30, 2019 Над всички в мача бе крилото Харисън Барнс, който се отличи с 30 точки, като към тях добави 5 битки, 1 асистенция и 2 открадни топки. Бъди Хийлд означи 21 точки за спечелилите, макар че дълго време играта му не спореше, само че в края на мача “излезе от дупката” и оказа помощ на тима си да прекърши играчите на Майк Малоун. Тимът на Кингс още веднъж бе без трайно контузените си млади гении Марвин Багли и Ди'Арън Фокс.

.

Down 17. No problem.

Let's watch that again pic.twitter.com/VhAYqjsSKW
— Sacramento Kings (@SacramentoKings) December 1, 2019 Денвър продължава да заема второ място в класирането в Западната конференция с 13 победи и към този момент 4 загуби, а Сакраменто е на девета позиция с 8 победи и 10 провали, като е с равни индикатори с осмия Финикс Сънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР