Сакото е класическа дреха, която все повече намира приложение в

...
Сакото е класическа дреха, която все повече намира приложение в
Коментари Харесай

Защо да изберем карирано сако?

Сакото е класическа дреха, която от ден на ден намира приложение в всекидневието на всяка жена, която желае да наподобява добре. Придава изтънченост на всеки тоалет, отива на всеки и на всичко, няма по-лесна дреха за комбиниране с обичаното ни облекло. То е съвсем наложителна дреха за дрешника на дамите, които желаят да наподобяват стилни и елегантни за мотив или без да има подобен.

Сакото с каре превзема този сезон с цялостна мощ и положителните вести са, че можем да се възползваме от неговите преимущества елементарно. Сакото с каре е съвършен акцент във вашето облекло . Подберете облекла в един звук, да вземем за пример сиво, кафяво или черно и комбинирайте с мрачно синьо сако с лек десен на класическо каре. Използвайте го като връхна дреха, която в същото време е доста стилна.

Има разнообразни сака съгласно типа кройка и цвят, вталяване или не, с яка или без, което ни обезпечава огромно многообразие. Всяко от тях има своето приложение, само че класическата кройка, в малко по-голям размер, която да ви стои свободно, съчетана с каре, постоянно приказва за ретро изискан , в който ще се влюбите щом опитате един път.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР