Съжалявам за всичко, което се случи. Ще върна всичко, всички

...
Съжалявам за всичко, което се случи. Ще върна всичко, всички
Коментари Харесай

Обвиненият за измамата с 90 бона: Ще върна всичко, съжалявам...

Съжалявам за всичко, което се случи. Ще върна всичко, всички заеми. Моля за по-лека мярка. Това бяха думите на Йордан Петков, упрекнат за машинация с заеми за 90 бона преди съдът да се произнесе във връзка с мярката му за неотклонение, съобщи кореспондент на " Марица ".

Месечните вноски по изтеглените заеми от двойката от Стара Загора са погасявани постоянно, споделиха в правосъдната зала юристите на обвинения. Последните вноски са направени от неговата майка, поради че той към този момент е бил задържан. 

Йордан се срещнал с нея в ареста, като той персонално я помолил да внесе дължимите пари за месеца - към 500 лева. 

Адвокатите бяха безапелационни, че и досега има доста неизяснени неща. Едно от тях е обвиняването от страна на прокуратурата, че Йордан и Ралица са въвели в подвеждане потърпевшите Ивета Попова и Венко Чемишанов. Все още не е изяснено какъв е механизма на отпущането на заемите онлайн, лицевото различаване и така нататък Освен това не е изяснено по какъв начин тъкмо Йордан и Ралица са се добрали до персоналните карти на пострадалите. 

Адвокатите разкритикуваха държанието както на прокуратурата, която даде брифинг по случая, по този начин и на медиите, които давали естрада на пострадалите. 

" Разследването стартира да се прави по медиите ", възроптаха те. 

Адвокатите разясниха, че е чудноват обстоятелството, че незабавно откакто потърпевшата Ивета Попова получава документи, че дължи пари на банката, тя се обръща с въпроси непосредствено към Йордан и Ралица, т.е. съмненията да ориентирани непосредствено към тях. 

Няма доказателства, че Йордан е нямал желание да погасяват вноските по изтеглените заеми и че желал да напусне страната, подчертаха бранителите. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР