Съжалявам за това, което направих. Аз съм любящ и грижовен

...
Съжалявам за това, което направих. Аз съм любящ и грижовен
Коментари Харесай

Екзекутираха транссексуална жена в САЩ за първи път в истори...

Съжалявам за това, което направих. Аз съм любящ и грижлив човек, съобщи 49-годишната Амбър Маклафлин минути преди да бъде инжектирана смъртоносно. Тя стана първата екзекутирана в историята на Съединени американски щати транссексуална жена.

Американката беше наказана за убийството на някогашната си другарка Бевърли Гюнтер през 2006 година Съдбата ѝ бе решена дефинитивно по-рано през седмицата, когато губернаторът на щата Мисури Майк Парсън отхвърли молбата ѝ за опрощение.

Адвокатите ѝ оповестиха, че е имала травматично детство и проблеми с психологичното здраве, за които журито обаче в никакъв случай не е чуло в процеса против нея.

Маклафлин говорила безшумно с нравствен консултант до себе си, до момента в който била инжектирана с съдбовната доза фенобарбитал. Тя въздъхнала тежко няколко пъти, след което затворила очи за финален път.

“Маклафлин е нечовечен нарушител. Семейството и околните на госпожа Гюнтер заслужават мир. Щатът Мисури ще извърши присъдата на Маклафлин според разпореждането на съда и ще раздаде правдивост ”, съобщи във вторник губернаторът Майк Парсън.

Според полицейските отчет Маклафлин имала връзка с Бевърли Гюнтер, преди да се промени и от Скот да стане Амбър. След като спрели да излизат, той постоянно се появявал към офиса, където работела 45-годишната Гюнтер, и даже от време на време се криел в постройката. Заради преследването Маклафлин получил ограничаваща заповед, а служители на реда понякога изпращали до колата след работа някогашната му другарка.

Когато Гюнтер не се прибрала у дома през нощта на 20 ноември 2003 година, нейни съседи извикали полиция. Властите отишли в офис постройката и разкрили кървава диря и счупена ръкохватка на нож до автомобила ѝ. Ден по-късно след арест Маклафлин завел проверяващите покрай река Мисисипи в Сейнт Луис и посочил къде е изхвърлил тялото. Властите настояват, че жертвата е била изнасилена и неведнъж намушкана с месарски нож.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР