Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от

...
Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от
Коментари Харесай

Борисов нападна БСП от Ню Йорк, не се чувства оптимист

" Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия - Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, тъй като е непродуктивно и по никакъв метод не е добре ".

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Ню Йорк, където той взе участие в 73-тата сесия на Организация на обединените нации в Съединени американски щати.

Той даде висока оценка на ръководството на Тръмп и разгласи, че " схваща за какво той е толкоз известен " - тъй като слага интереса на Съединени американски щати над всичко.

" По никакъв метод не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, въпреки че всички приказват за мир и съгласие. И от изявленията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за невмешателство във вътрешните работи, за приемливост, само че в случай че може другите да ги съблюдават ", разяснява още Борисов.

Как да се задълбочат българо-турските връзки разискаха българският министър председател Бойко Борисов и турският президент Реджеп Тайип Ердоган, оповестиха от Министерския съвет. Двамата разговаряха в границите на 73-тата сесия на Организация на обединените нации в Съединени американски щати.

Според информацията, разисквано е и двустранното съдействие и приноса на Турция за преодоляване на мигрантския поток по българската граница.

С парите, които събрахме допълнително в бюджета, ще можем да си позволим машини за военните сили. Благодарих на генералния секретар на НАТО Йенс Столтеберг, че смениха методиката особено поради нас. Давали сме много повече пари за защита, в сравнение с формалната статистика - те ни признават военната пенсия, парите, които се дават за военни съдии, за военни прокурори.

Надявам се щом излязат резултатите от комисиите, незабавно да влезем в договаряния за превъоръжаване на военновъздушните сили най-накрая. Да спрем с тези транспортни самолети и да си купим нови изтребители, с цел да можем да пазиме въздушното си пространство.

Това написа Борисов в профила си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР