Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от

...
Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от
Коментари Харесай

Борисов: Нямах за цел да се снимам с Тръмп. Аз имам снимки от камината на Белия дом

Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия. Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали. И не сме споделили каквото и да било, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ни е задачата била да се снимаме с някого. Ако на някого това е задачата, моята не е. Аз имам фотоси от камината на Белия дом. С предходния президент.
 Борисов даде обещание, че България ще побърза за участие в организацията на развитите страни  Борисов се срещна с Ердоган в Ню Йорк  Първа среща сред Борисов и Тръмп продължи тъкмо 3 секунди
Това заяви премиерът Бойко Борисов пред български публицисти в Ню Йорк, където взе участие в 73-тата сесия на Организация на обединените нации.

Надявам се това да престане, тъй като е непродуктивно и по никакъв метод не е добре да бъде по този начин, сподели Борисов.

Българският министър председател си направи следните заключения след речта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации:

Това, което чета сред редовете - тези, които ще купуват съветски газ в Европа, ще имат проблем. Тук към този момент идва въпросът, най-важният, за цената. Кой ще бъде по-евтиният газ? Затова предлагаме европейския газов хъб " Балкан ", интерконектор с Гърция, който да може, в случай че цената е по-добра на американския полутечен газ, или от Египет, или от Израел, или откъдето и да било, несъмнено, на газовия хъб да се търгува. Ако съветският е по-евтин, надлежно слагаме на бизнесплоскост и единствено това може да ни избави, европейският газов хъб, акцентира Борисов.

Пред българските публицисти той заяви още, че е упълномощил на финансовия министър Владислав Горанов да разиска с вицепремиера Красимир Каракачанов опцията за ограничение на облагата на производители и търговци при стоките от първа нужда.

Аз разбирам всички сътрудници, тъй като предстоят избори за евродепутати, и всички се надпреварвт да дават кой по-екзотични хрумвания. Аз не знам по какъв начин ще фискираме горна граница на цени. Ако има самун в такава концепция, несъмнено, че ще я създадем, означи Борисов, представен от БНР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР