Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от

...
Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от
Коментари Харесай

Борисов: Не ми е цел да се снимам с Тръмп

Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия – Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Ню, където взе участие в 73-тата сесия на Организация на обединените нации в Съединени американски щати.
" Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, тъй като е непродуктивно и по никакъв метод не е добре ", сподели още Борисов.
" По никакъв метод не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, въпреки че всички приказват за мир и съгласие. И от изявленията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за невмешателство във вътрешните работи, за приемливост, само че в случай че може другите да ги съблюдават ", разяснява министър председателят..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР