„Съжалявам искрено. Направих го от глупост“. Това каза в Несебърския

...
„Съжалявам искрено. Направих го от глупост“. Това каза в Несебърския
Коментари Харесай

Извънредна новина от съда за младите борчета Даниел и Мариян, върнали мутренските години в Слънчев бряг

„ Съжалявам откровено. Направих го от нелепост “. Това сподели в Несебърския съд Даниел Ганев /20 г./, борецът, който дружно с брат си- Мариян /22 г./ и приятеля им Николай Бабаков /19 г./, бяха уличени в серия грабежи над туристи, оповестява " Труд ".

Даниел Ганев е играч по битка, с над 50 медала, брат му Мариян пък е първенец при младежите в категория до 92 кг и над 100 оценки. Предстояло му да бъде включен в националния тим.

Двамата са от Сливен, само че от две години обитавали през летните месеци в Слънчев бряг. При претършуване на квартирата им, в нея били открити амфетамин, канабис, електронна везна и голям брой мобилни телефони. Въпреки разкаянието на Даниел, съдът го остави в ареста.

Брат му е в Бургаската болница- УМБАЛ, откакто му се възпалила рана. Когато бъде изписан, ще се гледа и неговата мярка. Съучастникът им – Николай, който работел като крупие в казино в комплекса, също бе доведен в съда, след задържането. И той промълви пред магистратите, че съжалява и че повече не би се занимавал с сходно нещо.

Стана ясно, че макар младата си възраст, Бабаков е диабетик. Той също остава в ареста, безапелационни бяха съдиите. Тримата са създатели на улични грабежи, нападали туристи в дребните часове. Сред ограбените са двама британски туристи, две момчета – на 15 и 8 години от Германия и молдовка.

При грабежите, борците употребявали и юмруците си, споделиха проверяващи. Ще се ревизира и дали не са пласирали опиати, поради откритото съоръжение и дрога в квартирата им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР