Съжалявам да го кажа, но България е колония. Страната е

...
Съжалявам да го кажа, но България е колония. Страната е
Коментари Харесай

Георги Марков пред Маgyar Nenzet“: България е колония на САЩ

Съжалявам да го кажа, само че България е колония. Страната е без суверенитет и се управлява от посолството на Съединени американски щати.

Това съобщи някогашният парламентарен арбитър и екс народен представител Георги Марков пред най-четения закостенял вестник в Унгария „ Маgyar Nenzet “, който постоянно помества публикации и за България.

Най-големият проблем е, че Сорос се намесва в българската правосъдна система за промяна на основния прокурор с прокурор прогресист.

Прави едно и също нещо по целия свят. Сега основният прокурор на Манхатън, определен с парите на Сорос, желае да арестува президента Тръмп, счита Марков и прибавя: Неправителствени организации на Сорос направиха в България страна в страната.

Соросоидите направиха нахален противозаконен арест на Лидера на опозицията Борисов.

Тези прокурори прогресисти подгониха Фийон, Льо Пен и Саркози във Франция, Берлускони и Салвини в Италия, Курц в Австрия, Бабиш в Чехия, Фицо в Словакия. Все политици държащи на националния суверенитет.

Марков разяснява и вътрешната политика на страната по този начин:

Борисов е предан на Европейски Съюз и НАТО, направи доста за България. Но не му простиха Балкански поток, желанието му е в Черно море да има туристи и платноходки и да е демилитаризирана.

Не му простиха, че прати Истанбулската спогодба в Конституционния съд

и не одобри Глобалния пакт на Организация на обединените нации за миграцията. Не му простиха, че сътвори Балканска четворка сред четири християнски страни, сред които и Сърбия.

Претърпяхме национално оскърбление, невиждано и при комунизма.

Чужд служител - американецът О`Брайън, да ни плаши с Магнитски и да бъде признат от президента, разяснява той глобите по закона „ Магнитски “, наложени на български жители.

Много от българите не гласоподават, тъй като смятат, че всичко се взема решение извън. Доста чакат българския Орбан, само че подобен не се задава. Изборите няма да решат политическата рецесия в България, безапелационен е още Марков.

Според него американският президент Джо Байдън ще ни потопи във война с Русия.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР