"Съжалявам, че по такъв начин трябваше да посрещнем 9-и септември.

...
"Съжалявам, че по такъв начин трябваше да посрещнем 9-и септември.
Коментари Харесай

Обвиненият в шпионаж Малинов призна, че е запознал Цветан Василев с олигарха Малофеев, но останал омерзен от банкера-беглец

"Съжалявам, че по подобен метод трябваше да посрещнем 9-и септември. След 1978 година подобен вид обвинявания не са повдигани, като моите. ". Това съобщи в ефира на bTV упрекнатият в шпионаж ръководител на Движение "Русофили " и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Николай Малинов.

"Задържаха ме, прекатурнаха всичко. В 7 часа пристигнаха у дома 30 индивида. Аз съм повече обезпокоен за моите съратници, съмишленци. Притеснен съм за децата, за брачната половинка си, само че значимото е да вървим напред. Ако ви опиша за реакцията на децата и брачната половинка ми, това ще стане топ новината. Повечето от тях се държаха доста общително и деликатно ", означи той.

"Имах опцията да остана в ареста и желая да ви кажа, че полицията се държи доста човешки и вярно. Условията не са кой знае какви, само че е чисто.

Да, следил съм покупко-продажбите на Цветан Василев, Гебрев не го познавам, популярност богу. За желание ли ме преследват, за това, че желая да направя медиен план "?, попита Малинов.

"Чуждите организации, на които Николай Малинов се е сложил в услуга, са със седалище в Руската федерация: "Двуглав орел " и Руският институт за стратегически проучвания (РИСИ) ", съобщи през вчерашния ден по тематиката основният прокурор Сотир Цацаров.

Тази подготовка в персонален проект за мен е доста обидна. Каузата, на която съм се посветил, е нещо планетарно, нещо доста огромно и значимо. Русофилството е планетарна концепция.

"Когато съм издавал в. "Дума ", съм получавал пари от Русия и съм си плащал за това налози. Няма нещо, което да не е завършено с контракти и да не е минало инспекции ", съобщи още той.

"Познавам Константин Малофеев от 15 години, ние сме единомишленици. От него не съм получавал пари. Да, срещнах Малофеев с Цветан Василев.

Поводът бе, че беше застрашена щерка му и имаше риск за живота му. Затова помоли за връзка с авторитетни кръгове в Руся. Чувствам се омерзен, измамен и афектиран от него, той е индивидът, който се отметна от сделките.

Голям другар съм с Леонид Решетников. Когато български политици са желали връзка с него, съм им давал телефона ", призна още Николай Малинов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР