Съгражданите на новоизлюпената депутатка Надежда Самарджиева, която в това Народно

...
Съгражданите на новоизлюпената депутатка Надежда Самарджиева, която в това Народно
Коментари Харесай

Единствената жена заместник-председател на парламента си пада по сармите на Иван Звездев

Съгражданите на новоизлюпената депутатка Надежда Самарджиева, която в това Народно заседание е и единствената жена измежду 7-те заместник-председатели, са в шаш от нейните постове във Facebook. Тя е народен представител от " Български напредък " на Стефан Янев. Видно от профила и тя избира да споделя предписания за постни зелеви сарми и сладникави клипчета с домашни любимци. Самата Самарджиева другояче държи да се показва като изтъкнат юрист в Благоевград. От района описват, че нейни клиенти са локалните предприемачи от сенчестите мутренски среди известни като Джипсовете.
Внимателният обзор на профила на Самарджиева в обществените мрежи демонстрира, че тя като цяло избира да разгласява фамилни фотоси, кулинарни тематики и клипчета с кучета. Нейната политическа интензивност е ясно изразена единствено по време на отминалата предизборна акция. Въпреки, че същата е минала през не една и две партии. Последните са “Движение 21 ” и “Изправи се ”. Това може и изяснява обстоятелството, че до в този момент нито един път Самарджийска не е управлявала нито едно съвещание на Народното събрание и надали ще и се разреши.
Нейният юридически потенциал може би е съпоставим с познанията по киберсигурност на злополучната и към този момент позабравена някогашна вицепремиерка Марияна Николова, която остана в историята с нескопоснаия си британски на интернационалните конгреси.
За брачна половинка на Смараджиева - Георги Делиев се знае, че е непосредствен другар на освободения предварително заместник-председател на ДАНС Венелин Димитров, който изкара по-малко от два месеца на поста. Той бе назначен в средата на окотомври 2021 година и отхвърлен на 22 декември същата година, макар, че в решението за неговото назначение категорично бе записано да заема поста до 29 август 2023 година В Благоевградския край обаче се приказва, че зад фамилията на депутатката стоят и други някогашни ченгета, които посредством Самарджиева желаят да овладеят партията на Стефан Янев.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР