Съгласно заповед № РД-09-205/11.03.2020 г. на спортния министър Красен Кралев,

...
Съгласно заповед № РД-09-205/11.03.2020 г. на спортния министър Красен Кралев,
Коментари Харесай

Нови мерки и забрани за спортни събития в България заради коронавируса

Съгласно заповед № РД-09-205/11.03.2020 година на спортния министър Красен Кралев, в областите в България с доказани случаи на ковид се стопира провеждането на спортни събития на закрито.
Само по изключение може да има такива събития - в случай че не могат съответните събития да бъдат отсрочени или препланирани. Тогава те ще се организират без аудитория.
Всички спортни мероприятия навън се организират без аудитория. Забранява се провеждането на спортни мероприятия, в които вземат участие деца.
Там, където още няма публично доказани случаи на ковид, провеждането на спортни мероприятия на закрито и намерено би трябвало да бъде лимитирано до наличието на 250 души, като се обезпечи минимално разстояние 1 (един) метър сред присъстващите или присъстващите да бъдат сложени през едно свободно седящо място. Трябва да се дезинфектират местата за осъществяване на спортни мероприятия на закрито преди и след мероприятието. При интернационалните спортни мероприятия участници от страни, избрани като рискови, наложително би трябвало да са минали 14-дневна изолираност на територията на България под лекарско наблюдаване.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 12 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР