Съгласно новата структура, Volvo Cars ще създаде четири нови области,

...
Съгласно новата структура, Volvo Cars ще създаде четири нови области,
Коментари Харесай

Volvo Cars преструктурира изпълнителния си мениджмънт

Съгласно новата конструкция, Volvo Cars ще сътвори четири нови области, които ще регистрират активността си на основния изпълнителен шеф Хакан Самуелсон. Организацията е проектирана по този начин, че да подсигурява по-скоростно взимане на решения и осъществяване на дилемите, като доразвие бързия метод на работа, който към този момент съществува във Volvo Cars.

„ Имаме упоритостта да се превърнем в водач в изискванията на промяна на нашия бизнес. Това изисква управление, осигуряващо опция за бързи дейности. Това е задачата на измененията, които вършим в този момент в нашата изпълнителна управническа конструкция “, сподели Хакан Самуелсон.

„ Направихме доста стъпки в вярната посока през последните години и с това преструктуриране ще продължим това пътешестване, укрепвайки водачеството си “.

Отдел „ Търговски интервенции “ ще се управлява от Лекс Керсемакер, който понастоящем дава отговор за отдела „ Бизнес с директни клиенти “. Новият отдел ще обгръща трите районни организации на EMEA, Съединени американски щати и APAC, както и автомобилни услуги, онлайн бизнес и маркетинговите действия.

Хавиер Варела, понастоящем оглавяващ „ Производство и логистика “, ще управлява нов отдел за индустриални интервенции и качество, която ще продължи да включва произвеждане и логистика, както и доставки и надзор на качеството.

Отделът „ Създаване на артикули “ ще бъде управителен от Хенрик Грийн и ще включва научноизследователска и развойна активност, дизайн, продуктова тактика и всички цифрови области, както вътрешни, по този начин и потребителски.

Четвъртият отдел, „ Корпоративни функционалности “, ще бъде основан, за да се затвърди в бизнеса философията на компанията, поставяща в центъра индивида. Отделът ще бъде управителен от Хана Фагер, която сега ръководи отдел „ Човешки запаси “. Дейностите, които ще бъдат добавени, са ръководство на оборудванията, държавни каузи, резистентност и връзка в региона „ Човешки опит “.

Правното и корпоративно ръководство, под управлението на Мария Хемберг и Корпоративните финанси, под отговорността на Карла Де Гейслер, остават без смяна и ще работят независимо, отчитайки работата си на господин Самуелсон.

Новата организация ще има за задача да извърши амбициозните проекти на компанията през идващите години. До средата на това десетилетие Volvo Cars цели половината от световните продажби на компанията да бъдат от напълно електрически коли, както и да бъдат открити пет милиона директни връзки с потребителите.

Volvo Cars също по този начин се ангажира с понижаване на въглеродния си отпечатък при всички свои интервенции, с упоритостта да обезврежда изцяло въздействието си върху природата до 2040 година Първото ѝ съответно деяние в поддръжка на тази упоритост е понижаване на въглеродните излъчвания на своите коли с 40% сред 2018 и 2025 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР