Съгласно елементите, под чието влияние са родени принц Хари и

...
Съгласно елементите, под чието влияние са родени принц Хари и
Коментари Харесай

Прогнозата на Светлана Тилкова – Алена кралската сватба: Кармична разплата тегне над брака на Хари и Меган

Съгласно детайлите, под чието въздействие са родени принц Хари и Меган Маркъл, няма да бъде елементарно тяхното брачно общуване. Бракът на новите херцог и херцогиня на Съсекс има късмет да оцелее, само че напъните, които и двамата би трябвало да положат, може да им се сторят несъразмерни и безсмислени. Това сочи астрологичната прогноза на Светлана Тилкова – Алена за сватбата на годината, предоставена на “Труд ”.

 Prince Hary - Megan Markle.indd

Една от повода този брак да е под въпрос, е че някогашната актриса в никакъв случай няма да се остави да бъде спирана в своя порив. Спокойствието на принца ще я нервира до бяс и експанзия. Те ще се изявят, когато заживеят под един покрив и поемат тежестта на брачните отговорности, и ще е причина той да се пробва да избяга от нейното въздействие. “Трудно ще се научат да почитат потребностите на другия в делника на фамилното партньорство ”, безапелационна е Алена.

Според прогнозата й в съкровен проект разбирателството е допустимо, само че Хари е задължен да мери думите си, което е малко евентуално, а Меган да се помири и да съблюдава неговия ред в общия им дом.
“Вибрациите им в деня на раждане са повода принц Хари да се опита да помогне на Меган да се стабилизира като държание и нов метод на живот и да съзрее за новите си отговорности. Ако тя не изиска и сама да поработи в тази тенденция, връзките им ще се изопнат, само че първоначално поради търпимостта на Хари и към момента съществуващите усеща няма да има разлъка. Докога, ще покаже времето и ще дефинира Кармата, която двамата към този момент градят между тях ”, счита астрологът.

Тяхната композитна звездна карта и общата дата на раждане са притежател на изявени материални желания, само че и на съдбовно послушание за двамата, в случай че бракът им оцелее, стига да е поради усеща, само че без странична интервенция, която да е причина принц Хари да изиска ръката на Меган.

“Делникът им ще е изпълнен с безкрайни страсти от страна на Меган, които ще избликват или като изстреляни думи, или като неутешими сълзи, постоянно без причина, в случай че вижда, че не може да наложи своите правила ”, споделя Алена.

По думите й денят на тяхната женитба е привързан с ново начало и припряност, само че и с кармична отплата поради осъзнати материални желания, която ще наложи своите санкции след време, в случай че не бъдат потиснати тези мечтания.

“За принц Хари денят на сватбата е притежател на страсти, а за Меган Маркъл на материални желания, кармична отплата и несъответствуваща за нея среда, дали тази, в която ще живее, или тази, която ще участва от нейна страна на церемонията, ще стане ясно напълно скоро. Няма да й е елементарно да се приспособи към дома, в който влиза, макар че съгласно нея е подготвена да поеме новите си отговорности и отговорности ”, предвижда още астрологът.

За двамата комбинацията от композитни карти е притежател на предпочитание за непоклатимост, само че и на безкрайни страсти от нейна страна, тъй като до този миг не е привикнала да се подчинява на правила и протокол.

Орисана на сътвори семейство след 32-годишна възраст
Избраницата търси разкош и искра


Родена във властта на детайл Огън, от нея струи сила и предпочитание за деяние, бърза и спонтанна е. Личната й независимост е неприкосновена и няма да разреши да й я лишават.
Подвластна е на водещ детайл Въздух, по тази причина е приятна събеседница, извор на познания, които може да сервира забавно.

Заради Слънцето в Лъв обича живота и му се отдава напълно. Много горда и със самочувствие, тя притегля мъжете като с магнит. Около нея постоянно би трябвало да е разкош и искра и тя поставя доста старания да си го обезпечи.

Заради асцедента си в Рак е мощно привързана към своя дом.
Прекалено доста се вживява в традициите и изисква към себе си избран ред и метод на държание, което може да не се хареса на кралското семейство, в което влиза.

Родена е на дата на кармична отплата, причина за компликациите в живота й. Чрез тяхното превъзмогване чисти кармата, която е натрупала в предишните си прераждания.

Съдбовният й път изисква да преодолява компликации. До нейната 32-а година е имала наложена съдбовна възбрана за брак. В интервала си 32-41 години е орисана на сътвори семейство отвън своята татковина.

Изисква честност и не прости
Кралското момче може да се разведе


Двойно зависим на детайл Земя, принц Хари е извънредно твърдоглав и инатлив. С самообладание и непримиримост върви към задачата си, а резултатите от труда му би трябвало да бъдат забележими. В възприятията е правилен и изисква честност.

Повлиян е от смесената доминанта Огън/Земя, което е мимолетна причина да се обвърже с Меган Маркъл. Като сътрудник е както мечтан, по този начин и податлив да постанова себе си и да обезличава половинката си.
Слънцето в Дева е повода да умее да прониква в скритата човешка същина. Той желае дамата до него да е откровена, да е практична и да знае по кое време да мълчи.

Заради асцедента му в Козирог не му липсват странности в настроенията. Способен е да е тиранин вкъщи. Той си търси брачна половинка, която ще е за цялостен живот.

Роден е на дата, която е повода да се стреми към непоклатимост и естетика в връзките.

До неговата 29-а година в долната граница и до неговата 35-а в горната има съдбовна възбрана за брак, в случай че не е срещнал подобаващата половинка през шестте години сред двете граници. Сключва брак преди отпадането на възбраната в горната граница, без да е сигурен и без да се замисля дали Меган е неговата половинка. Заради интервала му сред 35-44 години, допускащ основаване на семейство, може, в случай че този брак е проблематичен, да се разведе и да откри своето същинско благополучие, за което Съдбата ще му помогне.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР