Съгласно договор от 1 декември тази година и вписване в

...
Съгласно договор от 1 декември тази година и вписване в
Коментари Харесай

Евролийз Груп приключи сделката за придобиване на Мого България

Съгласно контракт от 1 декември тази година и регистриране в Търговски указател от 7 декември, " Евролийз Груп " АД - сдружение, сплотяващо лизинговите интервенции на " Еврохолд България " АД,
закупи 600 000 дяла от капитала на " Мого България " ООД, дружно с всички права и отговорности, които те носят, според наредбите на Търговския закон и учредителния акт на компанията. Така " Евролийз Груп " стана едноличен притежател на капитала на " Мого България ".
В края на  октомври Комисията за защита на конкуренцията позволи придобиването на  тази компания от сдружението от групата на " Еврохолд ".
" Евролийз Груп " сплотява компании, предоставящи финансов и действен лизинг на коли, продажби на използвани коли с потвърден генезис и рент-а-кар услуги под  марките Avis и Budget. Компанията оперира в България и Северна Македония.
" Мого България " е компания, която прави активност на територията на страната, обвързвана с лизинг на моторни транспортни средства.
С тази облага " Евролийз Груп " цели да разшири наличието си  на пазара на лизингови услуги в България. Сделката е част от тактиката на лизинговата група  да съчетае обичайния лизингов бизнес с новаторски финтех решения, както и да направи лизинговата услуга налична за небанковия сегмент консуматори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР