Съгласна съм с много оценки, че това публикуване на стенограмата

...
Съгласна съм с много оценки, че това публикуване на стенограмата
Коментари Харесай

Ледени Новини От Русия За Съдбовните Преговори Със Сащ

" Съгласна съм с доста оценки, че това издание на стенограмата на диалога сред Тръмп и Зеленски сигурно ще промени картината и даже не картината, само че евентуално формата на връзките сред страните, сред водачите, сред политиците. Защото в този момент, на третия ден след този скандал, всички схващат, че е рисково да се обадите във Вашингтон, да преговаряте, да се срещнете ", сподели тя в ефира на програмата " Голямата игра " на Първи канал.

Захарова счита, че публикуването на телефонния диалог може да бъде урок за украинския водач и по този метод да повлияе на обстановката в страната.

" Ако този урок, а това е грамаден политически урок, Зеленски го схване вярно, имам огромна вяра за това, че като цяло обстановката в Украйна може да се развие по друг метод ", сподели тя. В същото време Захарова акцентира, че Зеленски би трябвало да преоцени ролята на Съединени американски щати в Украйна.

" Ето по този начин просто с едно тракване, те могат просто да срутен цялата украинска политика, както беше направено от демократите. Защото, несъмнено, демократите стоят зад това. Точно по същия метод Украйна като страна може да бъде срината от американския естаблишмънт в миг, когато ще бъде комфортно и належащо ", изясни формалният представител на съветското външно министерство.

Захарова означи също, че президентът на Украйна би трябвало да разчита на професионализма.

" Не на лозунгите и не на PR акциите, които го подвеждат и го подведоха и в този момент, които придружаваха активността на Порошенко, а на професионализма би трябвало да залага (новият украински президент) ", изясни тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР