Съгласих се, защото предаването се казва Втори план, а аз

...
Съгласих се, защото предаването се казва Втори план, а аз
Коментари Харесай

Десислава Радев: Запознах се със Слави в Студентски град на филия мас и щафета салам

 Авторът на клипа за скандал с кола на НСО: Десислава Радева беше в магазин за рокли  Десислава Радева: Хора, почтено ли значимото сега са моят и на вицепрезидента тоалети?
Съгласих се, тъй като предаването се споделя " Втори проект ", а аз съм втори проект на президента.

Това съобщи Десислава Радева в предаването на Мартин Карбовски по бТВ. Аз съм елементарна жена, майка, брачна половинка, родена и израсла в Бургас. В София пристигнах през 1989 година, желаех да аплайвам публицистика, само че нямах най-малко две изявления, описа за себе си Радева. 

Една година тя работила в рибо-консервна фабрика, лепях етикети, всичко ми миришеше на риба, спомни си тя. Циганите ме учеха по какъв начин да играя кючек, само че една от тях - след доста учене, ми сподели: нищо няма да стане от теб, ни тука имаш, ни тука, описа брачната половинка на президента. Работила съм и като сервиьорка, до момента в който бях студентка, спомни 

Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, докара го моята съквартирантка. Точно вечеряхме, на масата имаше мехлем, поканихме го, а той пък взе, че одобри. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и стартира да свири, спомни си Радева за запознанството си с Дългия през 1990 година Той ме убеждаваше, да не емигрирам, аз желаех да напусна България, призна Десислава Радева.

Така станала и офис управител в Каналето. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР