Съгласих се да приема поканата за предаването ви, защото искам

...
Съгласих се да приема поканата за предаването ви, защото искам
Коментари Харесай

Симеон Щерев за битката на семейството му с COVID-19

" Съгласих се да приема поканата за предаването ви, тъй като желая да обясня, че обстановката не е толкоз страшна, колкото наподобява. Чувствам се добре и имах леко висока температура. През зимата изкарах грип, който почувствах много по-тежко от този вирус. Най-важно е да се реагира в точния момент и да потърсите лекарска помощ.” Това съобщи за „ Здравей, България” легендата на българската битка - Симеон Щерев.

Той разяснява и положението на сина си – Николай. „ Той потърси лекарска помощ, едвам когато към този момент не можеше да диша. Тренираше до последно и смяташе, че това е една елементарна настинка”, сподели Щерев.

Легендата е на мнение, че синът му е направил неточност, че е траял да тренира интензивно, когато е почувствал първите признаци на болестта.

Треньорът на Русия счита, че синът му Николай се намира в ръцете на огромни експерти. Той изрече откровени благодарности към всички лекари, намиращи се на първа линия в битката със болестта. „ Поклон пред всички лекари”, сподели Щерев.

По думите на треньора, брачната половинка му също е имала доста леки признаци и се усеща добре. „ Не чувствам нищо притеснително. Чувствам се безусловно здрав. Бил съм на доста места и не знам по какъв начин може да съм се заразил”, приключи Щерев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР