Съгласих да се участвам в предаването, защото то се казва

...
Съгласих да се участвам в предаването, защото то се казва
Коментари Харесай

Десислава Радева: Лепях етикети на рибни консерви, а циганите ме учеха да играя кючек

Съгласих да се вземам участие в предаването, тъй като то се споделя "Втори проект ", а аз може би съм втори проект на президента.

Това сподели в предаването "Втори проект " по БТВ Десислава Радева. "Аз съм една естествена жена с всичките си недостатъци. Родена съм в Бургас и пристигнах в София 1989 година. Исках да кнадидатствам публицистика, само че нямаше по какъв начин, тъй като нямах две изявления в медиите. Реших да обмисля какво тъкмо желая и майка ми ми откри работа. Лепях етикети на рибни консерви в Бургас. След два месеца работа към този момент знаех, че би трябвало да кандидаствам и да се махна от тази фабрика, при цялото ми почитание към всички, които работиха там. Научих доста неща там. Циганите ме учиха да играя кючек, само че споделиха, че не ставам за нищо. Влязох в Лесотехническия университет, само че след втората година разбрах, че и това не е моето предопределение. Влязох в УНСС и приключих "Финанси и заем ". Работих сервитьорка, до момента в който учих. Със Слави Трифонов се срещнах в студентски град. Доведе го моята съквартирантка. Това бяха доста гладни години и тогава ядохме филии с мехлем и колбас ", разкри Десислава Радева.

"Исках да емигрирам от България, само че Слави беше индивидът, който ме навиваше най-силно да не го върша. Не знам дали ми направи услуга ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР