Съгласете се, не много домакини са в състояние да се

...
Съгласете се, не много домакини са в състояние да се
Коментари Харесай

Дрехите, с които ще тикнете мъжа си в ръцете на друга

Съгласете се, не доста домакини са в положение да се похвалят с външен тип на модел. Но ако несъвършената фигура може да бъде скрита от другите с помощта на тоалети и обувки, то вкъщи не се занимаваме доста с външния си тип. И по този начин се оказва, че непознати ни възприемат съвсем като звезди, а скъсаните къщни дрехи са за очите за мъжа ви, което като се замислите не е в действителност доста прелестно.

Семейните психолози обръщат внимание на обстоятелството, че връзката сред брачна половинка и брачната половинка е непрекъсната работа. Без значение какъв брой години трае вашият съюз, пристрастеността би трябвало постоянно да се подхранва. Как да направя това, в случай че дори домашните ви дрехи говорят за досада и еднообразност на битието ви? За да поправите обстановката, откажете се от следните неща!

3-4 клинове

През далечните 80-те години бричовете нашумяха, а предишното лято клиновете направиха опит да се върнат в света на висшата мода. За благополучие те не съумяха да останат дълго в трендове. Факт е, че този жанр не е подобаващ за всички млади дами.

Независимо от това, по някаква причина, плътните клинове, направени от тъничък плат, изключително харесват дами с обилни форми. Препоръчваме да се откажете от тях в изгода на свободна пижама в светли цветове.

Халата на баба

Несъмнено памучните халати с разхлабена кройка са доста комфортни: тялото безусловно диша в тях. Но такива домашни облекла наподобяват прекомерно провинциални и неприлични. Едва ли те събужда в мъжа нещо друго от незаинтересованост.

Погледнете от близко памучен халат, сатен или плюш. Първият вид наподобява доста изискан и можете да го закупите на налична цена. Плюшеният халат е зимен вид за домашно облекло. Дайте желание на едноцветен артикул.

Мъжка тениска

Естествено, нежно момиче с мъжка тениска изглежда доста съблазнително . Мъжът е удовлетворен да види облеклата си върху обичаната си жена. Но млада дама на междинна възраст с естествена женска фигура в такива облекла ще наподобява изцяло неуместно.

В края на краищата под тънкия плат не можете да скриете всички издутини на тялото. И домашните облекла, като облеклата за на открито, би трябвало да акцентират достолепията и да скриват минусите.

Стара пижама

Нека бъде ваш другар, само че остарялата и опъната тениска не би трябвало да служи като домашно облекло. Заедно с избледнелия си пижамен панталон и облечен на дупки потник, го изпратете за парцал незабавно. Не си отказвайте  от удоволствието да носите красива пижама. Ще видите, че положителното отношение към себе си оказва помощ за възстановяване на качеството на живот.

Съгласни сме с мнението, че домашните дрехи трябва да бъдат освен комфортни, само че и приятни за гледане. В последна сметка по този начин ще ви запомнят децата и внуците ви, по този начин всеки ден ще ви вижда брачният партньор ви. Нека мисли за дамата, която обича, облечена в обаятелен халат, а не в парцали от 20-годишна материя. Какво носиш у дома ти?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР