Съгласен съм с президента Радев, че конституционните решения не се

...
Съгласен съм с президента Радев, че конституционните решения не се
Коментари Харесай

Иван Гешев е съгласен с Румен Радев, че решенията на КС не се коментират

Съгласен съм с президента Радев, че конституционните решения не се разясняват, а се ползват . Благодаря на Конституционния съд, че отговори на въпросите, които зададох в питането си до тях. След отговора на Конституционен съд стана ясно, че тези въпроси са имали потребност от пояснение .

Това съобщи в Ямбол основният прокурор Иван Гешев при разкриването на триетажна лаборатория за марихуана в постройката на някогашната Телефонна палата. Повод за думите му е вчерашното решение на Конституционен съд, с което се споделя, че президентът не може да бъде разследван .
 Конституционният съд постанови: Президентът не може да бъде разследван
Конституционният съд постанови: Президентът не може да бъде разследван

Държавният глава не може да бъде проверяван от прокуратурата

" От решението на Конституционен съд стана ясно, че прокуратурата е спазвала и ще продължи да съблюдава законите на Република България. Доволен съм, тъй като това решение дава отговор на всички заложени въпроси от мен , обяснява ги . По създание дава на прокуратурата опция да свърши своята работа ", сподели Гешев.

Главният прокурор предложи всички да прочетат доста деликатно решението на Конституционен съд, а не да четат разнообразни мнения от хора, които или не са го чели, или са необективни.

Рухна мита за всесилния и неподлежащ на надзор български основен прокурор - мит, който беше популяризиран от политически среди и НПО-та. Целта им бе да бъде унищожена българската прокуратура.

За самата лаборатория той разгласи, че е разкрита една от най-големите лаборатории в страната , извънредно добре оборудвана, с всички модерни средства за развъждане на марихуана, на три етажа - доста решителна.

По информация на прокуратурата в постройката на някогашната Топлофикация в Ямбол са открити общо 14 пространства , в които са се намирали над 2000 растения от типа на конопа в друг етап на развиване. Открити са и над 20 кг суха тревна маса, която е била пакетирана и подготвена за изнасяне. Тя е била поставяна в пакети от по 500 грама всеки. На място са открити и над 1000 литра препарати за наторяване и растителна отбрана.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР