Сагите в личния живот на Благой Георгиев нямат край, а

...
Сагите в личния живот на Благой Георгиев нямат край, а
Коментари Харесай

Благой Георгиев чака бебе № 5?

Сагите в персоналния живот на Благой Георгиев нямат край, а откакто неотдавна стана ясно, че след раздялата си със Златка Райкова, ексфутболистът цъфти от благополучие в обятията на новата си обич, не щеш ли и следващата вест е на път да взриви шоу средите.

Гелосаният мачо, който е прочут повече със сватбите, дамите и децата си, в сравнение с с футболни достижения, защото въпреки всичко е ексфутболист, май за следващ път заформя сапунен сериал с доста изненадващи обрати.

Според информациите Джизъса чака бебе № 5 от настоящата си обичана, която била в начална бременност. Все още не са известни никакви детайлности, а в това време Георгиев сподели настоящ кадър от морската екзотика, на която се радват той и следващата нова жена в живота му, написа " Уикенд ".

В момента двамата живеят на остров Бали, а Благой е на прехрана от настоящата си половинка, която очевидно е прекомерно влюбена към момента в него и с ненаситност харчи от парите на богатия си баща, с цел да задоволява всичките прищевки на някогашния на Златка Райкова. Според изданието Джизъса коствал по към 50 000 лв. на месец на девойката. Двамата всекидневно се глезят с екзотични плодове, маркови питиета, наргилета, а сметките най-после заплаща младата брюнетка, чийто родители въртят хотели във Велинград и Слънчев бряг.

" Този човек няма никакво достолепие. Стои там на издръжката на жена, същинска мъжка продажница, а другояче е доста религиозен, целият изрисуван в икони и кръстове. Как не го е позор да зареже следващата си жена, да не се вижда с четирите си деца, а да килфее с 20-годишна богаташка. Пълен шок ", възмущават се в обществените мрежи.

Татуираният плейбой има изрисувани над 30 кръста по тялото си, само че даже и те не могат да го спасят от хорското отвращение за държанието му. Благой не стопира да се хвали с лукса, в който живее. Част от почитателите му се подиграха на банския му, който наподобява на памперс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР