Сагата с преминаването на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона

...
Сагата с преминаването на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона
Коментари Харесай

Ливърпул давали Коутиньо след края на сезона

Сагата с прекосяването на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона завърши, само че не престават да излизат забавни информации по отношение на вторият най-скъп трансфер в историята на футбола.

Според Daily Mail към края на договарянията "мърсисайдци " поискали от каталунците да задържат 25-годишния бразилски национал чартърен до края на сезона. На "Анфийлд " се стимулирали с обстоятелството, че Коутиньо няма да има право да играе за Барса в Шампионска лига, тъй като към този момент носи екипа на Ливърпул в шампионата. Испанците обаче изрично отказали сходен вид.

Бразилецът към този момент сподели първите си думи като футболист на Барселона. "Много съм удовлетворен и благополучен. Трансферът е сбъдната фантазия за мен. Ще играя един до друг с моите идоли Лео Меси, Луис Суарес, Андрес Иниеста, Жерард Пике и Серхио Бускетс. Това е необикновено! Сега желая дружно да спечелим доста титли ", съобщи бразилския техничар, за който ще бъдат платени общо 160 милиона евро плюс бонусите.

За последните пет години Коутиньо се трансформира в най-важния футболист за Ливърпул и е №1 за "червените " по системата гол+пас с 97 точки (54+43). Сега на "Камп Ноу " се надяват той да придвижи мощните си игри от Острова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР