Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие

...
Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие
Коментари Харесай

Нова изцепка на Кобрата, пак ще го наказват

Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие на територията на Калифорния е надалеч от своя край. Причината за това може да се окажат мненията на Боб Аръм, направени в изявление за IFL TV. Мениджърът на Кобрата разкри куп забавни детайлности към появяването на Джени Суши в живота на българина (подробности четете тук) , а също така назова държанието ѝ " курвенско ". И тъкмо тези думи в този момент могат да попречат на Пулев да възобнови лиценза си.
КАКВО съдебна експертиза СЛУЧИ ТАЗИ НОЩ ЧЕТЕТЕ ТУК
Отново на конференция юрист Глория Алред, който е определяна като същинска акула в каузи от сходен тип, упрекна Боб Аръм в непочтено държание и настоя наказването на Пулев да остане или да бъде дефинитивно лишен линценза му да се боксира.
В Испания си спомниха за " злокобния " миг сред Кубарт Пулев и Джени Суши
" Настоявам всеки член на комисията да изгледа изявлението на Боб Аръм преди чуването на 22-и юли тази година. За мен е явно, че господин Пулев и господин Аръм не взимат насериозно обвиняванията и курса за справяне със половото тормоз, единствено и единствено да бъде прекъснато неговото премахване. Те нямат никакво желание да трансформират държанието си ", сподели в изказването си юристът на Джени Суши. 
Пълното видео от конференцията, провела се тази нощ, вижте в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР