Сагата с бруталните действия срещу лидера на Да, България и

...
Сагата с бруталните действия срещу лидера на Да, България и
Коментари Харесай

Лъже ли НСО за сарая на Доган и обруга ли техен служител българското знаме?

Сагата с бруталните дейности против водача на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов, Иво Мирчев и общинския консултант на Демократична България в Бургас Димитър Найденов, на които беше попречено да дебаркират с лодка на плажната зона край резиденцията на Ахмед Доган при " Росенец ", продължава.
Иво Мирчев разгласява фотография, за която твърди, че демонстрира гард от НСО на Доган, който без да се легитимира е упражнил мощ против него и Христо Иванов. Става въпрос за мъжа с жълта фланелка от видеото, оповестено в формалния профил на Иванов във Фейсбук. Според Мирчев, той се споделя Румен Желязков.

Actualno.com зададе въпрос до НСО дали лицето на фотографията, оградено с алено, е настоящ неин чиновник и кое е лицето от видеото, което захвърля българското знаме.
Същевременно, столичният общински консултант Иво Божков разгласява във Фейсбук видео, на което един от телохранителите на сарая на Ахмед Доган изтръгва българското знаме, което Иванов, Мирчев и Найденов сложиха на плажа и го захвърля, като че ли е парцал.
Сподели с твоите другари
Как от НСО и президенството дадоха отговор на първичните ни въпроси за случката, можете да видите ТУК.
Междувременно, с възприятие за комизъм (или не) във Фейсбук беше основано събитие " Да отидем на охранителен плаж " с апел да бъде посетен недостъпния плаж в Росенец. Засега са откликнали 18 300 души. Организацията е да се върви на плаж в събота, 11 юни. А основателят на " Биволъ " Асен Йорданов сподели пред предаването " Контракоментар " на Асен Генов, че наподобява Доган е напрегнат, тъй като преди време самият Йорданов е слизал на плажа, където през днешния ден опита да слезе Иванов и не е следвала никаква реакция от защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Явно поради скорошния пожар, счита Йорданов.
Вижте още:
Христо Иванов дебаркира при морския сарай на Доган, само че въоръжена защита го изгони (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР