Сагата продължава: 46-годишният актьор е изпаднал в толкова тежко състояние,

...
Сагата продължава: 46-годишният актьор е изпаднал в толкова тежко състояние,
Коментари Харесай

Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си

Сагата продължава: 46-годишният артист е изпаднал в толкоз тежко положение, че изобщо не е опорствал да влезе в клиника за рехабилитация.

Преди седмица Бен Афлек, в компанията на някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, самичък реши да постъпи в клиника за лекуване на дългогодишната му алкохолна взаимозависимост. Това е следващият път в който артистът се пробва да се оправи с този проблем и то още веднъж с помощта и поддръжката на Дженифър.

Близък на артиста показа пред People, че Бен е прекарал няколко следващи дни самичък в дома си пиейки алкохол. Актьорът е бил в доста неприятна форма – съвсем не се е хранил и даже не се е къпал. Явно самичък е осъзнал, че има незабавна потребност от лекуване, защото не е било належащо околните му да го убеждават да постъпи в клиника.

По последни клюки, Бен Афлек е прекарал няколко тежки месеца борейки се със своята взаимозависимост като е посещавал групи за алкохолици и даже е имал консултант. Очевидно в един миг заболяването му е взела превес и артистът е рухнал. Въпреки това, желанието му да се оправи с казуса е похвално.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР