Сагата покрай най-скъпия футболист на планетата – Неймар, продължила цяло

...
Сагата покрай най-скъпия футболист на планетата – Неймар, продължила цяло
Коментари Харесай

ПСЖ с големи финансови загуби след проваления трансфер на Неймар в Барса

Сагата около най-скъпия футболист на планетата – Неймар, траяла цяло лято, завърши с безславното оставане на нападателя в Париж. Въпреки че през цялото това време не обели и дума по въпроса за завръщането си в Барселона, желанието му бе явно и в този момент остава въпросът по какъв начин техничарят ще се оправи с разочарованието от проваления трансфер?

Неистовата жадност на бразилеца да си тръгне от Пари Сен Жермен, докара до финансови загуби за френския първенец, оповестява AS. През последната година и половина в Париж той се трансформира във футболиста, продал най-вече тениски с името си. През лятото на 2017 година, на първия ден след подписването на контракта си, единствено за 6 часа бяха купени 86 хиляди фланелки.

Сега обаче нещата се прекатурнаха, поради заплахата, която бе надвиснала от напускането му. Това докара до внезапен спад в продажбите на №10, а оттова и на финансовите приходи в клуба. Понастоящем Килиан Мбапе се радва на най-вече последователи със своя номер на гърбовете им, само че все пак цифрите са надалеч от тези на съотборника му.

След като стана ясно, че кариоката ще е част от тима и през този сезон, е редно да се запитаме дали почитателите ще му простят и ще влязат още веднъж в клубния магазин, в търсене на неговата тениска?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР