Сагата по евентуалното завръщане на Георги Миланов в Левски продължава.

...
Сагата по евентуалното завръщане на Георги Миланов в Левски продължава.
Коментари Харесай

Костов с ултиматум към Жоро Миланов

Сагата по възможното завръщане на Георги Миланов в Левски продължава. В момента 31-годишният полузащитник е свободен сътрудник, откакто договорът му с Ал Дафра изтече. Той мина в този клуб точно от " Герена " при започване на 2023-а.

Новият треньор на сините призна, че желае да има играча в състава си. " Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който може да попълни празнотата в средата на терена ", сподели Костов след една от контролите на тима по време на лятната пауза.

Финансови разминавания обаче са повода Миланов още да не е облякъл синята фланелка. Има и такива по отношение на периода на контракта.

В един миг се считаше, че Георги е сигурен за " Георги Аспарухов ", само че нещата не се развиха по претенции от клуба метод. С екипа на сините той има общо 52 мача във всички шампионати, в които е вкарал 8 гола.

Треньорът на Левски Николай Костов е дал още седмица за размисъл на халфа дали да одобри предлагането на сините.

В момента Миланов е във почивка. Той към момента изчаква положителни предложения от чужбина. Ако такава дойде, то сигурно някогашният национал ще избра да продължи кариерата си на " Герена ", а на друго място, отбелязва " Тема Спорт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР