Сагата около новия отбор на нападателя Валери Божинов намери своя

...
Сагата около новия отбор на нападателя Валери Божинов намери своя
Коментари Харесай

Официално! Сагата свърши: Валери Божинов има нов отбор. Нападателят подписа с...

Сагата към новия тим на нападателя Валери Божинов откри своя край. Днес 33-годишният футболист публично беше показан от елитния Ботев Враца дружно с другото ново попълнение – преотстъпения от Левски централен бранител Деян Иванов, написа " Гонг ".

Божинов много време лекуваше контузия след разтрогването си със „ сините ” преди началото на сезона. Острието неведнъж изрази предпочитание първо да се възвърне изцяло преди да предприеме идната стъпка в своята кариера. Към него не липсваше и интерес от чужбина, което също докара до отсрочване на крайното решение.

В последна сметка Божинов реши още един път да облече екипа на врачани, за които игра през пролетния дял на сезон 2018/2019. В 11-те си участия той означи 7 гола, с което притегли вниманието на Левски. Вторият интервал на тарана при „ сините ” не се оказа толкоз потребен и той записа едвам 4 гола, само че последния от тях беше с цената на класиране за Лига Европа (1:0 на Етър в баража за последната евроквота).

От Ботев Враца оповестиха, че с привличането на Божинов и Деян Иванов лятната им селекция публично е завършила.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР