Сагата около новия договор на вратаря Иван Чворович с Ботев

...
Сагата около новия договор на вратаря Иван Чворович с Ботев
Коментари Харесай

Сагата с новия договор на Чворович приключи

Сагата към новия контракт на вратаря Иван Чворович с „ Ботев ” (Пд) завърши с хепиенд тъкмо месец преди приключването на остарелия му договор точно на Нова година. Сръбският пазач с български паспорт реализира съглашение с шефовете на „ канарчетата ” за нов 18-месечен контракт. Той е до 30 юни 2019 година и влиза в действие незабавно след приключването на настоящия договор.

Иван Чворович дойде в града под тепетата като свободен сътрудник от „ Левски ” през месец януари тази година и към този момент натрупа 34 мача за „жълто-черния“ клуб, като 12 от тях бяха през предишния сезон, а останалите 22 участия са от началото на актуалната акция в Първа професионална лига и Лига Европа.

32-годишният вратар пази и в паметния край за Купата на България, в който „ Ботев “ завоюва трофея след триумф с 2:1 над „ Лудогорец ”, един от някогашните отбори на родения в Белград футболист.

„ Радвам се, че се въпросът с новия ми контракт е към този момент решен и съм удовлетворен, че оставам в „ Ботев “. Отиващата си година бе една от най-вълнуващите за мен във футбола. Купата и страстите, които преживяхме около присъединяване в евротурнирите си заслужаваха. Надявам се да имаме още мотиви за наслада “, съобщи Чворович, откакто парафира новия си договор.

„ Имаме мощен тим, в който има много положителни футболисти. Колективът ни е обединен и мисля, че можем да се развиваме и да реализираме още по-добри резултати. Вярвам, че ни чакат още доста позитивни страсти “, добави титулярният пазач на „ канарчетата ” от Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР